fbpx

HomeRegler och villkor för Campcation Rewards

Regler och villkor för Campcation Rewards

Senast uppdaterade 2023-10-11

Campcation Rewards är ett lojalitetsprogram för Campcation® (”Programmet”). För varje natt du bokar och via Campcation får du en stämpel (”Stämpel”). När du samlat ihop 10 Stämplar hos oss, ger vi dig 1 bonusnatt som du kan lösa in (”Bonusnatt”). Denna Bonusnatt inkluderar inte skatter och avgifter. Dessa måste du betala när du löser in din Bonusnatt. Alla bokningar måste göras online eller via vår mobilapp.

Programmet är öppet för alla över 18 år (eller ditt lands myndighetsålder) som registrerar sig på Campcation med en giltig e-postadress och sedan går med i Programmet. Företag, föreningar eller andra grupper får inte registrera sig.

SAMLA STÄMPLAR

Du kommer att samla en Stämpel för varje natt du bor på ett boende som deltar i Campcation Rewards. Om du samlar tio Stämplar, får du en Bonusnatt. Du måste vara inloggad på ditt Campcation-konto när du bokar online, och via vår mobilapp så att vi kan lägga till Stämplarna du samlar till ditt konto efter din vistelse. Endast Campcation-medlemmar kan samla Stämplar. Andra gäster på samma bokning kan inte samla Stämplar och du kan inte samla Stämplar för bokningar av boenden du utfört innan du gick med i Programmet.

Vi kommer att lägga till eventuella Stämplar du samlar på ditt konto upp till 72 timmar efter att du checkar ut från Campcation Rewards-boendet. Du kan när som helst se hur många Stämplar du har samlat på ditt konto. Logga bara in på Campcation, använd vår mobilapp, eller ring vår kundtjänst.

LÖSA IN DINA BONUSNÄTTER

När du har samlat tio Stämplar kommer vi att ge dig en Bonusnatt som du kan lösa in på valfritt deltagande Campcation Rewards-boende. Du kan lösa in din Bonusnatt online och i vår mobilapp.

Det maximala värdet på din Bonusnatt baseras på värdet av de tio Stämplar du har samlat. Detta värde motsvarar genomsnittspriset per natt, exklusive skatter och avgifter, för de Stämplar du tidigare samlat. Du måste betala för skatter, avgifter, måltider och eventuella andra kostnader i samband med din Bonusnatt.

ÄNDRINGAR AV CAMPCATION REWARDS, GILTIGHETSTID FÖR STÄMPLAR OCH OM PROGRAMMET AVSLUTAS

Dina Stämplar har en giltighetstid på 12 månader från datumet de erhålls. Vi kan när som helst ändra våra regler och villkor, med eller utan förvarning. Campcation Rewards har inget slutdatum och kommer att fortsätta tills vi avslutar det, vilket kan hända när som helst.

ALLMÄNT OM CAMPCATION REWARDS

Vi förbehåller oss rätten att säga upp ditt medlemskap om du uppträder bedrägligt eller använder Programmet på ett sätt som inte följer våra regler och villkor. Du får inte sälja eller överföra dina Stämplar eller kombinera dem med andra medlemmars Stämplar.

Programmet Campcation Rewards och reglerna och villkoren för Campcation Rewards regleras av de lagar som anges i användarvillkoren.

Programmet är ogiltigt på platser där det är förbjudet enligt lag. Vårt beslut om alla frågor eller konflikter gällande programmet är slutgiltigt.

Bli en del av Campcation Rewards redan idag

info@campcation.se

Copyright: © 2024 av Scandinavian Camping Group AB, Org.Nr: 556867-9129

Boka camping